Wist u dat een Eend precies 1 meter 50 meter breed is? Een magisch getal! Volgens het RIVM is dat de afstand die wij van elkaar moeten nemen in deze tijden van social distancing. Ik roep iedereen op zich daaraan te houden!

Rechtbank dicht? Strafrecht gaat door!

De rechtbanken zijn op dit moment dicht, maar strafrecht gaat door. Bent u gedagvaard of heeft u een strafbeschikking ontvangen? Bent u mogelijk verdachte in een strafzaak? Neem contact met mij op. Dan staat u er niet in uw eentje voor als de strafzaak dadelijk verder gaat, of als u wordt verhoord.

Afspraken op kantoor zijn op dit moment alleen in uiterst noodzakelijke gevallen aan de orde.

Liever niet over de telefoon?

Er zijn zaken die u liever niet over de telefoon bespreekt. Wilt u mij persoonlijk spreken? Dat kan bijvoorbeeld in onze mooie kantoortuin. In alle rust bespreken wij dan uw zaak, waarbij we de RIVM-maatregelen in acht nemen.

En willen we zeker weten dat niemand ons op een overtreding kan betrappen? Dan is mijn Citroën 2CV de perfecte tafel voor een sta-conferentie! Het RIVM waardeert die 1,5 meter!

Mijn Eend is grijs. Dat is anders dan in het strafrecht, waar het zwart of wit is: schuldig onschuldig.

Voorkomen is beter dan genezen, maar genezen is beter dan voor komen!